Wat
Tortellini met kaasvulling
Groene pesto
Olijfolie Virgin
Parmezaanse kaas
Lente ui
Verse basilicum
Crème Fraîche
Hoe
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op
de verpakking. Snijd ondertussen de lente uitjes en de basilicum klein.
Wanneer de pasta gaar is giet je deze af maar
laat dan een kleine hoeveelheid vocht over in de pan. (2 a 3 eetlepels)
Voeg een flinke scheut olijfolie toe en 2
eetlepels pesto, roer deze door de pasta samen met de lente uit en de
basilicum. Houd een klein beetje basilicum achter als dressing ter opmaak.
Zet de pan nu weer op het vuur en verwarm het
geheel roerend zo’n 1 a 2 minuten.
Voeg nu 2 eetlepels Crème Fraîche toe en de
Parmezaanse kaas naar smaak.
Roer totdat de Crème Fraîche helemaal opgegaan
is in de mix. Laat het niet koken!
Doe de pasta in een ondiep bord en garneer met
de achtergehouden Basilicum en Parmezaanse kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten