woensdag 6 maart 2013

Merel's Zondige Tomaten

Wat

2 Roma Tomaten per persoon
Geraspte kaas (bij voorkeur Parmezaanes of Oudere kaas)
Bekertje Crème Fraîche
Mosterd
Verse Basilicum
1 ei
Zout
Peper
Uitje
-
Tagliatelle
Parma ham

Hoe

Snijd de tomaten door de helft en leg ze in een ovenschaal.

Neem een beslagkom en doe hier de helft van de Crème Fraîche in. (reken een vierde deel per persoon) Voeg een theelepel mosterd, de basilicum en het ei toe en wat peper en zout naar smaak.

Verwarm ondertussen de oven op 200C.

Snijd het uitje fijn en voeg ook die toe. Vermeng alles zodat er een stevige saus ontstaat.

Doe de saus over de tomaten heen en strooi de geraspte kaas eroverheen.

Plaats de schaal in het midden van de oven gedurende 20 minuten.

Serveer dit met Tagliatelle en Parmaham
Bak de Parmaham uit in een pan en kook de tagliatelle.
Giet de Tagliatelle af.

Serveer de tomaten in een ondiep bord met de pasta en de parmaham eromheen.

Eetsmakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten