zondag 22 september 2013

Gast-Kokkin: Anne-Lotte's aantrekkelijke Chili

Hoofdgerecht

Mexicaans wokken (voor 4 personen)

Wat

5 ons kipfilet
100 gr. chorizo
1 ui
1 groene paprika
1 courgette
1 blik gepelde tomaten in stukjes (400 gr.)
1 zakje kruidenmix voor chili con carne
1 ons geraspte kaas
1 zak tortilla chips
3 eetlepels olie

Hoe

Snij de kipfilet in blokjes en de chorizo in smalle reepjes. Snipper de ui en snijdt de paprika en de courgette in blokjes.
Verhit de olie en roerbak de kip goudbruin. Voeg de ui,de courgette en de paprika toe, en daarna de kruidenmix. Bak dit op hoog vuur ongeveer 3 minuten.
Voeg de tomatenstukjes toe (niet uitlekken, hele inhoud van het blik). Breng dit aan de kook en laat het enkele minuten zachtjes koken. Voeg eventueel zout en peper toe.      
Garneer het gerecht met de reepjes chorizo, tortillachips en geraspte kaas. Serveer dit met rijst of pasta.



Eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten