zondag 22 september 2013

Gast-Kokkin: Laura's Sjieke Salade

Voorgerecht: 

Gebakken brie met honing-mosterd dressing (voor 4-6 personen)

Wat

225gram Rucolasla-melange
185 gram Brie
100 gram Rauwe ham

voor de dressing:
4 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
2 tl  Dijon mosterd
1 grote el honing
peper
zout

Hoe

Verdeel de slamelange over de bordjes.
Snij de brie in plakjes en wikkel ze in de rauwe ham.
Maak de dressing door de olie, azijn, mosterd, honing door elkaar te roeren. En breng op smaak met peper en zout.

Verhit een klein beetje vloeibare margarine/olie in een koekenpan.
Bak de ham/brie pakketjes in de pan, zodat de ham een goudbruin korstje heeft en de brie zacht is geworden maar er niet uitloopt.

Verdeel ze over de bordjes op de sla.  Besprenkel met de dressing.

Eetsmakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten